Yritystarina

Makujen ja elämysten parissa olen viettänyt yli 20 vuotta ja siitä on syntynyt yritykseni tunnuslause: “Rakkaudesta makuihin” - Delicia

Hei!

Olen Delicia Konditorian yrittäjä Kirsi Pekki. Nimi Delicia tarkoittaa espanjaksi herkkua, iloa, nautintoa. Tämä valikoitui yritykseni nimeksi, koska ruoka ja leivonnaiset tuovat minulle valtavasti iloa ja inspiraatiota päivittäin. Olen luonteeltani “taiteilijasielu” ja ruuan parissa saan toteuttaa tätä taiteellisuutta. Työssäni hienointa on, kun voin yhdistää ruoan visuaalisuuden ja maun upeaksi elämykseksi ja tarjota sen asiakkaalle!

Olen koulutukseltani ravintolakokki, tekstiiliartesaani, liikkeenjohdon restonomi ja ammatillinen opettaja (matkailu- ja ravitsemisala). Työkokemusta minulla on erittäin laajasti ravitsemisalalta. Olen työskennellyt ravintoloissa, hotelleissa, pitopalveluissa, kahviloissa ja suurkeittiöissä mm. dieettikokkina. Olen myös opiskellut ravitsemustiedettä avoimessa yliopistossa. Olen myös opiskellut eräruuan valmistusta ja makeisten kuten konvehtien valmistusta.

Maukkain terveisin,

Kirsi

Kirsi Pekki Delicia
Kirsi Pekki, Delicia Finland

Delicia Finland
Kaapelikatu 5
50130 Mikkeli

Puh. 044 540 8538
E-mail: kirsi.pekki@delicia.fi